ZAVRŠENO FINALE OŽUJSKO BUSINESS CASE CHALLENGE 2021.

ZAVRŠENO FINALE OŽUJSKO BUSINESS CASE CHALLENGE 2021.

Molson Coors za Ožujsko pivo i CERK su u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru organizirali su FINALE „Ožujsko business case challenge 2021.“

Završni dio natjecanja za najbolji studentski projekt u sklopu Ožujsko business case challenge 2021. godine održao se u ponedjeljak, 20.12.2017. godine u sali 111 Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. U projekt su bili uključeni studenti Sveučilišta u Mostaru, kao i u regiji (Novi Sad, Sarajevo, Tuzla, Banja Luka, Beograd i drugi).

Dobrodošlicu je ispred Ekonomskog fakulteta, Sveučilišta u Mostaru poželio prodekan prof.dr.sc. Nikola Papac, koji se zahvalio organizatorima i zaželio učesnicima uspjeh u natjecanju. Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika Molson Coorsa i Ožujskog piva ( regionalni trade marketing specialist Adi Kasumačić, dipl. iur.) zajedno sa nastavnim osobljem Ekonomskoga fakulteta Univerziteta u Tuzli (asistent Nisad Karabegović, bacc. oec.) i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru (više asistentice Lidije Šunjić, mag.oec.) slušalo je 11 finalnih projekata zajedno sa studentima kao publikom. Povjerenstvo je tijekom izbora, osim kvalitete predložene ideje ocjenjivalo i načine na koje natjecatelji nastoje istražiti tržište, odraditi prezentaciju kao i uzeti u obzir i primjenjivost i realnost rješenja s obzirom na troškovni aspekt.

Ovo natjecanje je već tradicionalno, a svake godine povjerenstvo ima nimalo lak zadatak izdvojiti one za nagrade.

Natjecatelji su trebali izabrati jednu od tema:

1.       Žuja i tvoj grad
2.       Društveno odgovorna Žuja
3.      Slobodna tema

Pored natjecanja, studenti su ranije imali priliku i sudjelovati i na Molson Coors Business Academy koja se realizirala kroz niz praktičnih radionica o marketingu, projektnom menadžmentu i razvoju ideje.

Najbolji projekti bili su i nagrađeni vrijednim nagradama:

1.       mjesto ( 1200 KM ) – NewGen Innovations (Amila Herenda, Asja Garibović, Džana Muzurović)
2.       mjesto (500 KM) – Tandem (Ivana Rajič i Ilija Penava)
3.       mjesto (300 KM) –  Fermentiko  (Anisa Mulabdić, Amila Nišić i Omer Čajić).

A posebnu nagradu za originalno rješenje dobio je tim IRIS (Natalija Đurović, Nikola Bajić i Milica Lazić).

 

Zahvaljujemo svima koji su podržali ovaj projekt.

https://bit.ly/3El6Yql