Tim studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru osvojio nagradu na natjecanju Hifa Oil Student Competition 2019.

Tim studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru osvojio nagradu na natjecanju Hifa Oil Student Competition 2019.

Prezentacije projektnih zadataka četiri tima studenata, s četiri sveučilišta održana je u subotu, 16.11.2019. godine u sjedištu kompanije Hifa-Oil u Tešnju. Tim Ekonomskog Fakulteta Sveučilišta u Mostaru činili su: Antonia Dumančić, Nikolina Krivić, Robert Tokić i Nikola Škobić pod mentorstvom doc.dr.sc. Sandre Jelčić. Tema projektnog zadatka bila je „Plan unaprjeđenja prodaje u maloprodajnim objektima Hifa Oil – Euro Oil“.

Prvo mjesto pripalo je Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici, drugo Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, a treće su podijelili Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu i Ekonomski fakultet Univerziteta u Banja Luci.
„Ponosna sam na naše studente. To su vrijedni mladi ljudi puni znanja i inovativnosti. Pokazali su praktičnu primjenu teorijskih znanja na zavidnoj razini, iznimne komunikacijske vještine i izvrsno funkcioniranje u timu. Ova nagrada rezultat je njihovog marljivog rada prethodnih godina, a nama još jedna od potvrda da uspješno pripremamo studente za tržište rada.“ izjavila je doc.dr.sc. Sandra Jelčić.