Stručne prakse

Stručne prakse

AIESEC je pokret mladih i najveća međunarodna organizacija studenata, koja postoji od 1948.-e godine i djeluje u preko 120 zemalja svijeta. Nekima je poznat i kao organizator Youth to Bussiness Foruma, koji je od ove godine preimenovan u Youth Speak Forum.

AIESEC se ponajprije bavi studentskim razmjenama, među kojima ima dva različita tipa praksi, volonterske prakse pod nazivom Global Citizen i stručne prakse pod nazivom Global Talent. Volonterske prakse imaju koncept trajanja od 6-8 tjedana, s osiguranim smještajem, te se na njih mogu prijaviti svi studenti bez obzira na godinu studija i fakultet. Studenti mogu raditi na projektima iz oblasti: kulture, edukacije i društvenog poduzetništva.

Stručne prakse imaju trajanje od 3-18 mjeseci, te su plaćene prakse u nekim od najpoznatijih međunarodnih kompanija. Na stručne AIESEC prakse se mogu prijaviti studenti s bachelor ili master diplomom, te studenti koji su završili fakultet unazad maksimalno dvije godine. AIESEC Mostar studentima nudi stručne prakse na području Marketinga, Teachinga i IT sektora.

Zainteresirani mogu saznati više informacija na Facebook stranici AIESEC Mostara, ali i na prezentacijama na našem fakultetu u  slijedećim terminima predavanja:

Sutra (utorak)- 12:15 h (3 godina-predavanje kod prof.dr.sc.  Igor Živko)

Ponedjeljak (23.11.)-09:00 h (2 godina-predavanje kod prof. dr.sc. Zdenko Klepić)

Ponedjeljak(23.11)-16:00h (1 godina-predavanje kod prof. Anela Čolak)

Utorak(24.11)-16:00h (5 godina studija)

Četvrtak(26.11)-08:00h (4 godina studija)

 

Vidimo se!