Poziv za prijave u program Moja praksa u INTERA TP-u

Poziv za prijave u program Moja praksa u INTERA TP-u

Studentske prakse za studente Ekonomskog fakulteta u INTERA TP-u.

Pozivaju se svi studenti Ekonomskog fakulteta koji su zainteresirani za obavljanje stručnih praksi da se prijave u program Moja praksa koji već deseti put organizira INTERA TP.

Program Moja praksa odlučna je prilika za sve studente koji do sada nisu odraditi praksu da se prijave, steknu prva radna iskustva te unaprijede svoja znanje i vještine.

I ovaj ciklus će omogućiti mladim ljudima pripremu za tržište rada kroz pet interaktivnih treninga poslovnih vještina, kojim će steći neophodno radno iskustvo kroz timski rad na rješavanju projektnih zadataka koje, prema vlastitim potrebama, kreiraju prijavljena poduzeća. Program traje tri mjeseca, a polaznici će imati priliku nadograditi postojeće znanje i steći nove vještine koje će im već prilikom sljedeće prijave za posao omogućiti diferencijaciju od drugih kandidata.

Statistike pokazuju podatak, da je gotovo 50% polaznika, koji su uspješno završili program, dobilo priliku za zaposlenje, nerijetko u poduzećima za koja su rješavali projektni zadatak.

Svi zainteresirani polaznici trebaju popuniti prijavni obrazac koji se nalazi na linku

Osim informacija o polaznicima, prilikom selekcijskog procesa posebna će se pažnja usmjeriti i na prijavljene projektne zadatke poduzeća kako bi se pronašlo idealno rješenje kako za polaznike, tako i za poduzeća. U slučaju eventualnih pitanja, svi zainteresirani se mogu obratiti na mailove info@intera.ba ili klub.poslodavaca@ef.sum.ba.

 

Detalji o programu Moja praksa nalaze se na linku
Detalji o programu Klub poslodavaca nalaze se na linku