Pokrenut novi poslovni park u Mostaru: SPARK.

Pokrenut novi poslovni park u Mostaru: SPARK.

Mostar je od danas bogatiji za još jedno mjesto koje će omogućiti rast gospodarstva u regiji. Danas je pokrenut SPARK. poslovni park!

 

O pokretanju novog poslovnog parka u Mostaru priča se već neko vrijeme, a danas vam javljamo odličnu vijest da je SPARK konačno lansiran! Ova zanimljiva inicijativa dolazi od ekipe NSofta, s ciljem promicanja novih tehnologija i cjeloživotnog učenja, realiziranjem novih investicija, te razvijanjem novih proizvoda i usluga. Osobita pažnja bit će posvećena ljudima sa poslovnim idejama u području informacijskih tehnologija, kojima nedostaju sredstva i poslovna znanja za njihovu realizaciju.

SPARK otvara 100 prilika da svoje ideje pretvorite u stvarnost. Vjerujemo da će vas stipendije u vrijednosti od 20,000 do 200,000 KM, te visina investicija u startupe do 1,000,000 KM zapanjiti. U SPARKu ćete dobiti 100 mogućnosti za rad i uspjeh, 100 mogućnosti za ostvarenje snova. U SPARKu imamo tri vrste prijava. Možete se prijaviti na edukacijske programe, kao cijeli projektni tim sa idejom, ili kao pojedinac spreman za rad na svojoj ideji. Prijave na ove programe će biti otvorene 18.5.2015.

Osim što će SPARK pomagati u pokretanju novih tvrtki, nudit će usluge i postojećim tvrtkama u različitim područjima poslovanja. Kako bi ostvario svoju viziju, SPARK će surađivati s različitim uspješnim organizacijama koje pružaju potporu privatnom sektoru, ali i sa drugim organizacijama mjerodavnim za poslovni rast i razvoj.

Stalno tražimo ljude s tehnološki naprednim poslovnim idejama i nudimo im stručne savjete, u paketu s punom paletom usluga potrebnih za pretvaranje ideja u uspješnu startup tvrtku.“, rekli su nam u SPARKu.

SPARK od početka srpnja 2015. možete pronaći na adresi Blajburških žrtava b.b. u Mostaru, a za više informacija posjetite web stranicu spark.ba.