Osnovan Alumni klub Ekonomskog fakulteta

Osnovan Alumni klub Ekonomskog fakulteta

Dana 10.10.2019. godine odlukom Znanstveno – nastavnog vijeća Ekonomskog fakulteta osnovan je Alumni klub Ekonomskog fakulteta

Alumni je popularni naziv (latinskog podrijetla – starateljstvo, štićenik) za bivše studente nekog visokog učilišta. Alumni (lat. množina od alumnus) znači bivši član neke ustanove, najčešće sveučilišta (Alma Mater) koji ostaje u vezi s njom. Alumni su uobičajena udruženja u svijetu pa na nekim sveučilištima imaju i stoljetnu tradiciju.

Alumni klub Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru je spona između bivših studenata i Ekonomskog fakulteta i omogućava svima koji su završili preddiplomske, diplomske i poslijediplomske programe studija, kao i programe stručnog studija ostati povezan s institucijom na kojoj su proveli neke od najljepših trenutaka u svojim životima.

Alumni klub ima za cilj uspostavljanje veza i suradnje između bivših studenata i Fakulteta,  podupire razmjenu znanja i iskustava, unapređuje osobni razvoj svakog člana i tako unapređuje gospodarstvo i društvo u cjelini.

Redovnim članom Alumni kluba Ekonomskog fakulteta mogu postati svi oni koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Redovnim članom može se postati dobrovoljnim potpisivanjem pristupnice ili online registracijom, čime se prihvaćaju ciljevi, prava i obaveze.

Pristup (članstvo) u Alumni klub je besplatno.

Svi detalji o Alumni klubu nalaze se na linku: http://ef.sum.ba/hr/alumni

Ako ste završili stručni, preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru i želite postati član Alumni kluba molimo Vas da napravite sljedeće:

Popunite obrazac online pristupnice: Postani član Alumni EFSUM-a (kliknite ovdje)

ILI

Preuzmite i popunite pristupnicu (klikni i preuzmi pristupnicu) i pošaljete je na alumni@ef.sum.ba

 

 

Alumni klub Ekonomskog fakulteta
Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru
Matice hrvatske b.b. Mostar
web.: http://ef.sum.ba/hr/alumni
e-mail: alumni@ef.sum.ba
tel.: + 387 36 355-100
fax.: + 387 36 355-130