ALUMNI

ALUMNI

Poštovani,

povodom 40-te obljetnice osnivanja Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Inicijativni odbor (skupina ekonomista - profesora, asistenata i bivših studenata) je pokrenuo aktivnosti na osnivanju Udruge Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, te do sada obavio niz aktivnosti. U tijeku su završne pripreme u svezi osnivanja i pripreme za osnivačku skupštinu, koja bi se trebala održati krajem lipnja 2011. god.

Članovi udruge mogu postati svi oni koji su završili ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru (diplomirali ili završili prvi ciklus), koji su završili drugi ciklus (diplomski studij), te svi oni koji su završili specijalistički poslijediplomski studij, magistrirali ili doktorirali na ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Alumni je popularni naziv (latinskog podrijetla – starateljstvo, štićenik) za bivše studente nekog visokog učilišta. Alumni (lat. množina od alumnus) znači bivši pripadnik neke ustanove, najčešće sveučilišta (Alma Mater) koji ostaje u vezi s njom. Alumni su uobičajena udruženja u svijetu pa na nekim sveučilištima imaju i stoljetnu tradiciju.

Pozivamo sve one koji su zainteresirani da nam se pridruže i da budu dio ove udruge, da svojim idejama, savjetima, aktivnošću ili na bilo koji drugi način sudjeluju u kreiranju i usmjeravanju rada, te provedbi aktivnosti.

Pristupnicu možete preuzeti OVDJE, popuniti i elektronskim putem dostaviti na e-mail: nikola.papac@sve-mo.ba.

Molimo Vas također da sa ovim upoznate svoje kolege ekonomiste i usmjerite ih da popune pristupnicu i pridruže nam se.

Uvid u statut možete izvršiti na našoj stranici, kao i ciljeve koji su navedeni za osnivanje ove udruge, za koju je želja da poveže ekonomiste sa ustanovom u kojoj su stekli svoja zvanja, a možete nam dostaviti i neke svoje prijedloge, sugestije i ideje.

 
Za Inicijativni odbor
Prof.dr.sc. Zdenko Klepić