Mostarska kompanija Nobel postala član Kluba poslodavaca

Mostarska kompanija Nobel postala član Kluba poslodavaca

Kompanija Nobel Corporation d.o.o. Mostar postala je član Kluba poslodavaca Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Kroz ovu suradnju, podaci o najboljim studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru će biti dostavljeni i ovoj nagrađivanoj mostarskoj kompaniji.

Nobel Corporation je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 1999. godine sa sjedištem u Mostaru.

Na tržištu BIH je prisutna s četiri različita programa:

  • Atlantic konvektori i radijatori - električno grijanje na struju bez cijevi i kotlovnice, namijenjeno za stambene i poslovne prostore.
  • Atlantic bojleri za vodu - nova generacija bojlera s dijamantnim premazom i prvim bojlerom na čijem grijaču se ne skuplja kamenac.
  • Nobel filteri i sistemi za filtriranje vode - najsuvremenija rješenja za filtriranje pitke vode od domaćinstva do industrije i tretiranja vode za različite potrebe (punionice vode, bolnice, laboratorije, pekare, proizvodnju stakla, hrane, piva, sokova, ugostiteljstvo).
  • Sistemi za uštedu vode i energije - Ekofriend sistemi koji štede vodu i energiju pri tuširanju i osobnoj higijeni od minimum 50%.

Ove godine kompanija Nobel slavi 20 godina, a posljednja u nizu nagrada koja svjedoči kvaliteti i stručnosti djelovanja Nobela je nagrada EKO BIZNIS partner regije za 2019. godinu.

Vizija i misija kompanije su prvenstveno zdravlje i ugodan život svojih korisnika, zatim stručnost, kvaliteta, uslužnost, poslovna etika, otvorenost za znanje i inovacije te možda među najvažnijim, garancija kvalitete svojih proizvoda.

Više o kompaniji možete pročitati na njihovoj web stranici nobel.ba.

Klub poslodavaca Ekonomskog fakulteta poziva sve studente Ekonomskog fakulteta koji do sada nisu prijavljeni u Klub poslodavaca da se prijave u Klub kako bi i njihovi podaci bili dostavljeni novom članu.