MCI postao član Kluba poslodavaca

MCI postao član Kluba poslodavaca

Dana 11.6.2019. godine, potpisom sporazuma između dekanice Ekonomskog fakulteta prof.dr.sc. Mile Gadžić i vlasnika tvrtke gosp. Miljenka Crnjca, tvrtka MCI d.o.o. pristupila je Klubu poslodavaca Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Ovim sporazumom otvoren je prostor za značajan broj novih praksi i radnih mjesta za studente Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Tvrtka MCI d.o.o. prisutna je na tržištu od 1992. godine. Primarna mu je djelatnost trgovina i zastupanje domaćih i inozemnih robnih marki, s posebnim naglaskom na distribucijsku ulogu na tržištu Bosne i Hercegovine. Tijekom svoga poslovanja, društvo MCI d. o. o. postalo je jednim od vodećih distributera u Bosni i Hercegovini, te je kao takvo snažan partner u različitim poslovnim kooperacijama. Uz, primarno, distribucijsku ulogu na domaćem tržištu, MCI teži i internacionalizaciji poslovanja na regionalnom tržištu te je kroz 2018. godinu u primarnoj djelatnosti pokrenuto poslovanje u Republici Hrvatskoj i Republici Sloveniji. Osim navedenih djelatnosti, MCI posjeduje i veledrogeriju, s kadrom osposobljenim za poslovanje s velefarmacijama na teritoriju BiH.

MCI d.o.o. danas zapošljava preko 350 radnika koji su strateški raspoređeni u četiri poslovne jedinice sa sjedištima u Sarajevu, Banja Luci, Širokom Brijegu i Tuzli. Svaka poslovna jedinica raspolaže sa suvremenim skladišnim prostorom koji je opremljen s pet vrsta temperaturnih režima. Kapacitet svih skladišta iznosi preko 23000 paletnih mjesta.

Distributivno logistička organizacija raspolaže sa modernim voznim parkom od preko 230 voznih jedinica s ciljem brze i kvalitetne opskrbe naših kupaca. Distributivna mreža pokriva 7152 prodajna mjesta, s tendencijom rasta svake godine Misija društva MCI d.o.o. je pružanje visokokvalitetnih distributivnih usluga i jačanje povjerenja klijenata i krajnjih potrošača.

Put prema ostvarenju svoga cilja da postane vodeći distributivni sustav na tržištu Bosne i Hercegovine, društvo MCI d.o.o. vidi u kvalificiranim i motiviranim zaposlenicima kao kralježnici ovoga poslovnog sustava.

MCI grupacija uz vlastitu distribuciju renomiranih svjetskih marki, bavi se i proizvodnjom vrhunskog vina i sira u BiH kroz svoje tvrtke Mljekara Livno i Vinarija Zadro, kao i hotelsko-ugostiteljskom djelatnošću kroz Hotel „Park“ Široki Brijeg i Apart Hotel „Flora“ Tučepi, RH.

Svi zainteresirani studenti koji još nisu pristupili Klubu poslodavaca mogu se prijaviti, a svi detalji su na linku: http://ef.sum.ba/hr/klub-poslodavaca