Kompanija EY (Ernst & Young) - Tvoja karijera počinje ovdje?

Kompanija EY (Ernst & Young) - Tvoja karijera počinje ovdje?

Tvoja karijera počinje ovdje je neformalni program edukacije koji će u ožujku 2016. godine biti realiziran u tri najveća grada BiH - Sarajevu, Banja Luci i Mostaru.

EY traži mlade i talentirane studente i diplomante bez radnog iskustva!

Želimo da što većem broju mladih i perspektivnih ljudi u BIH pomognemo u osobnom i profesionalnom usavršavanju kroz pružanje neformalnog znanja i poslovnih vještina koje će ih učiniti konkurentnijim na tržištu rada i pomoći im da budu korak bliže poslu. Zbog toga i velikog uspjeha koji je projekat doživio u 2015., i ove godine u tri grada BiH organiziramo program neformalne edukacije ?Tvoja karijera počinje ovdje?.

Program neformalne edukacije talentiranih mladih lidera se realizira kroz testove numeričkih i logičkih sposobnosti, brojne treninge i radionice koje drže zaposleni u EY, kao i finalnu biznis simulaciju za 20 najboljih učesnika. Za mlade talente koji se najbolje pokažu pripremljene su vrijedne nagrade? mogućnost dobivanja stručne prakse ili stipendije, a za sve učesnike pripremljeni su certifikati o učešću u programu potpisani od strane EY.

 

Datumi realizacije programa:

24. ožujka, 2016.  Sarajevo i Banja Luka 25. ožujka, 2016.  Sarajevo i Mostar

Finalno natjecanje biznis simulacija za 20 najboljih učesnika održati će se 26. ožujka 2016. godine u Sarajevu.

 

Mogućnost prijave i učešća imaju studenti svih godina studiranja.

Način prijavljivanja:

CV na engleskom jeziku dostaviti do 18. ožujka 2016. godine na mail:

hr.bih@rs.ey.com

Dokument za medije

Odabrani studenti dobivaju obavještenje o datumu i mjestu održavanja programa.

Za sve informacije, pratite našu FB stranicu EY Serbia Careers, Twitter @EY_CareersSR<https://twitter.com/EY_CareersSR> i Insatgram profil EY Serbia Careers<https://www.instagram.com/eyserbiacareers/>