EKONOMIJADA 2015

EKONOMIJADA 2015

Biti student Ekonomskog fakulteta je super stvar, jer nakon čitave godine mukotrpnog studiranja, predavanja, ispita i seminarskih radova dolazi ekonomijada. Pet dana i četiri noći proveli su studenti Ekonomskog fakulteta u hotelu „Akrathos“ Oranopolis, Halkaidi, Grčka ( 08.05.'15 – 12.05'15). Da će ovo putovanja biti posebno dalo se naslutiti od samoga početka. Putovati sa još 58 kolega više od 24 sata autobusom kroz, Srbiju, Makedoniju i Grčku do krajnjeg odredišta jednom riječju nezaboravno, igrom slučaja imali smo i mali Team Building, al neka detalji ostanu jedna mala tajna studenata koji su putovali.

Na najboljoj ekonomijadi do sada okupili su se studenti iz 9 država preko 25 fakulteta te nešto više od 2000 ljudi. Imati priliku vidjet i uživati u zemlji koja je koljevka europske civilizacije, olimpijskih igara i antičke kulture , uz nas pošlo je za rukom i ekonomistima iz Ljubljane, Maribora, Kopra, Osijeka, Pule, Banjaluke, Prijedora, Brčkog, Sarajeva, Skopja ,Prištine, Niša, Beograda, Kragujevca, Subotice  itd.

U ime studenata koji su bili na Ekonomijadi 2015 zahvaljujem se ponajprije vozačima Autoprijevoza Mostar na razumijevanju i strpljenju, našim sponzorima Elektroprivredi HZHB, Pink Panteru, Studentskom Zboru Sveučilišta u Mostaru, HDZ-u Bosne i Hercegovine, Binvestu – Ožujsko, Heri d.o.o,  Drugom Načinu, Autoprevozu Mostar, pekarni Suncokret, Lumenu – Drinovci, Leda d.d. , Općini Grude, Caffe pizzeriji Skripta, cafe baru Indeks, Oil – AC, Antonio Commercu, Olovki – Posušje,  medijskim pokroviteljima, računovodstvu Ekonomskog Fakulteta, članovima Studentskog Zbora EFMO na pomoći u realizaciji projekta te na kraju Upravi Ekonomskog Fakulteta u Mostar.

 

U potpisu organizator i nositelj projekta

Tomislav Zeleničić