CEO konferencija Mostar 2018

CEO konferencija Mostar 2018

Agenda cjelokupnog događaja     

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru domaćin je CEO konferencije za 2018. godinu. CEO konferencija je najveća studentska regionalna konferencija, obuhvaća 4 države, 9+ fakulteta, 80 govornika i više od 5000 sudionika.

Ukoliko želite čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživjeti svoje trenutke promjene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mjesto potražite na ovogodišnjoj CEO konferenciji u Mostaru koja će se održati 15.3.2018. godine.

CEO konferencija postaje prepoznatljivo mjesto susreta mladih iz cijele regije. Nakon uspješno organiziranih konferencija u cijeloj regiji (Beograd, Zagreb, Podgorica) i BiH (Sarajevo, Tuzla, Banja luka, Zenica), CEO konferencija dolazi i u Mostar. Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu u suradnji sa Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru, organizira treću CEO konferenciju u Mostaru.

CEO konferencija je projekt koji mijenja viziju i pogled na budućnost, stvara samopouzdanje i gotovo u cijelosti mijenja stavove svojih sudionika po pitanju dostizanja vlastitog uspjeha i razvoja karijera.

Svi koji žele sudjelovati na ovogodišnjoj CEO konferenciji u Mostaru, imat će priliku osjetiti motivirajuću energiju  govornika koji će sa njima dijeliti svoje životne i poslovne priče.

Životnim iskustvom, inspirativnim govorima o usponima i padovima govornici će potaknuti iskre u svim mladima da rade, prate svoje ambicije i snove te da iskoriste puni potencijal bez izgovora.

CEO konferencija je najveća regionalna studentska konferencija, obuhvaća 4 države, 9+ fakulteta, 80 govornika i više od 5000 sudionika.

CEO konferencija za mlade povezuje stručnjake iz različitih oblasti, najuspješnije kompanije i fakultete.

 

Očekujte neočekivano!

Prijave uz podatke: ime, prezime, organizacija, e-mail, broj telefona na službeni e-mail: efmo.pp@gmail.com

CEO MOSTAR IS ON!

 

Više informacija na webu (prijave na: http://www.ceokonferencija.com/) i facebook profilu (https://www.facebook.com/CEO/), te na stranici Ekonomskog fakulteta  Sveučilišta u Mostaru http://ef.sve-mo.ba/