Alumni klub – poziv za nove članove

Alumni klub – poziv za nove članove

Ekonomski fakultet poziva sve koji su završili stručni, preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru da se pridruže Alumni klubu.

Alumni klub Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru je spona između bivših studenata i Ekonomskog fakulteta i omogućava svima koji su završili preddiplomske, diplomske i poslijediplomske programe studija, kao i programe stručnog studija ostati povezan s institucijom na kojoj su proveli neke od najljepših trenutaka u svojim životima.

Alumni klub ima za cilj uspostavljanje veza i suradnje između bivših studenata i Fakulteta,  podupire razmjenu znanja i iskustava, unapređuje osobni razvoj svakog člana i tako unapređuje gospodarstvo i društvo u cjelini.

Redovnim članom Alumni kluba Ekonomskog fakulteta mogu postati svi oni koji su diplomirali, magistrirali ili doktorirali na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Redovnim članom može se postati dobrovoljnim potpisivanjem pristupnice ili online registracijom, čime se prihvaćaju ciljevi, prava i obaveze.

Svi detalji o Alumni klubu nalaze se na linku: http://ef.sum.ba/hr/alumni

Ako ste završili stručni, preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru i želite postati član Alumni kluba molimo Vas da napravite sljedeće:

Popunite obrazac online pristupnice: Postani član Alumni EFSUM-a (kliknite ovdje)

ILI

Preuzmite i popunite pristupnicu (klikni i preuzmi pristupnicu) i pošaljete je na alumni@ef.sum.ba