Predstavljamo Supersoft d.o.o. - novi član kluba poslodavaca

Predstavljamo Supersoft d.o.o. - novi član kluba poslodavaca

Tvrtka SUPERSOFT d.o.o. Mostar osnovana je 2017. godine kao dio grupacije Super Business Group koja već 10 godina posluje u turističkoj branši.

Grupaciju čine brendovi: Super Tours, Super Luxury, Super Real Estate, Super Transfers Services, Super Events, Manino Atelier.

Glavni ured se nalazi u Dubrovniku i poslovnice su u Zagrebu, Beču i Mostaru, a reprezentacijski uredi u Londonu, Madridu i Chicagu.

Supersoft je tvrtka koja se bavi izradom web aplikacija i marketingom, te je osnovana kao IT podrška svim sestrinskim tvrtkama unutar Super Business Group. Primarni cilj tvrtke je bila izrada aplikacija i marketing podrška svim članicama grupacije, no danas tvrtka Supersoft pruža usluge marketinga i call centra svim kompanijama na tržištu koje imaju potrebu za tim.

Jedne od najznačajnijih aplikacija koje je tvrtka Supersoft osnovala su: Super Transfer Service web aplikacija: www.supertransferservices.com, koja omogućuje korisnicima iz cijelog svijeta da rezervira privatne transfere u Hrvatskoj i Austriji, te Do This Tour: www.dothistour.com, koja omogućuje korisnicima iz cijelog svijeta da rezerviraju izlete i višednevne ture u cijelom svijetu.  

Supersoft pruža usluge u digitalnom marketingu i obuhvaća:

       - društvene mreže,
       - oglašavanja na google,
       - copywriting,
       - SEO kampanja.

Call centar kao jedan od odjela tvrtke Supersoft pruža usluge rezervacijskog centra svim kopanijama unutar grupacije, kao i drugim vanjskim kompanijama koje imaju potrebu za angažiranjem call centra za bilo koju namjenu.

Supersoft trenutno zapošljava zaposlenike sa naglaskom na mlade i obrazovane ljude, te smo jedna od rijetkih tvrtki koja svojim zaposlenicima pruža vanjske obuke i radionice.

Kao tvrtka koja zapošljava mlade i obrazovane ljude, prepoznati smo od strane USAID-a, Intere Tehnološkog Parka, te drugih značajnih institucija koje nas podržavaju.