Prezentacije NAKIĆ GRUPE na nastavi iz kolegija Osnove menadžmenta

Prezentacije NAKIĆ GRUPE na nastavi iz kolegija Osnove menadžmenta

U utorak 12.4.2016. godine u sklopu nastave iz kolegija Osnove menadžmenta nositelja kolegija prof.dr.sc. Zdenka Klepića i doc.dr.sc. Nikole Papca održano je gostujuće predavanje Grge Ćorića predstavnika NAKIĆ GRUPE iz Širokog brijega.

Gospodić Ćorić je u svome predavanju predstavio ključne sastavnice NAKIĆ GRUPE (NAMEX, LEDA, Nam Pek…) s osobitim naglaskom na opis organizacijske strukture grupe, kao i organizacijskih struktura svih njenih sastavnica.

Poseban naglasak u predavanju je stavljen na osobine i sposobnosti koje poslodavci očekuju od svojih zaposlenika danas na tržištu, posebno ističući upravo ekonomiste kao najtraženije zanimanje. Upravo taj segment predavač je prikazao opisujući vlastiti put i napredak od zaposlenja do danas.

STIPENDIJE I PRAKSE U NAKIĆ GRUPI

Na kraju svoga izlaganja, gospodin Ćorić, je prezentirao i odluku menadžmenta NAKIĆ GRUPE o dodijeli jedne stipendije nekom od studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru kao i o mogućnostima praksi zainteresiranim studentima.

Natječaja s uvjetima za stipendiju biti će objavljen uskoro na službenim stranicama Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, kao i na službenim stranicama NAKIĆ GRUPE.

 

Prezentacije NAKIĆ GRUPE na nastavi iz kolegija Osnove menadžmenta

https://drive.google.com/file/d/0BwaQwPnliOVnY2RhcXNwNG5RYjQ/view