Održano gostujuće predavanje: Praktična primjena istraživanja zadovoljstva krajnjih korisnika i upravljanje zaposlenicima

Održano gostujuće predavanje: Praktična primjena istraživanja zadovoljstva krajnjih korisnika i upravljanje zaposlenicima
Na temu Praktična primjena istraživanja zadovoljstva krajnjih korisnika i upravljanje zaposlenicima, održano je, 25.01.2024 godine, gostujuće predavanje predstavnica Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ/K Vidović - Delić, dipl. oec. i gđa. Kristina Merdžan,  dipl. oec. 
Od gđe. Irene Vidović - Delić, dipl. oec. studenti su imali priliku čuti o elementima upravljanja organizacijom, kao i istraživanja tržišta u ZZO HNŽ/K, a posebno je bio zanimljiv primjer provođenja istraživanja Tajni kupac u javnoj instituciji. 
U svom predavanju gđa. Kristina Merdžan,  dipl. oec. osvrnula se na sve  izazove koje studente očekuju na tržištu rada, a studenti su iz prve ruke imali priliku upoznati način na koji se trebaju pripremiti za prvi razgovor za posao, vidjeti što su stvari o kojima treba voditi računa te kako najbolje iskoristiti priliku za zapošljavanje.
Studenti su imali veliki broj pitanja za gošće što je predavanje učinilo dodatno zanimljivim i korisnim.
 
Na kraju predavanja izv. prof. dr. sc. Sandra Soče Kraljević se zahvalila gošćama na posjetu i uspješnom predavanju kroz koje su studenti dobili uvid u praktičnu primjenu marketinških aktivnosti i znanja stečenih na fakultetu.