Program stipendiranja na EBU, Luksemburg

21.04.2022 - 11:38
Program stipendiranja na EBU, Luksemburg
Europsko poslovno sveučilište iz Luksemburga i ERI SEE (Education Reform Initiative of South Eastern Europe) predstavljaju program stipendiranja za on-line poslovne programe namijenjen za 100 državljana Bosne i Hercegovine. Program stipendiranja podržava Vlada Luksemburga. Programi se izvode na engleskom jeziku, te je znanje engleskog jezika obvezno.
 
Zahvaljujući ovom programu, 100 državljana Bosne i Hercegovine ima priliku pohađati visoko-kvalitetne on-line poslovne programe na prestižnom Europskom poslovnom sveučilištu. Programi imaju vrijednost od 740 EUR, ali su, zahvaljujući ovom programu, Bosni i Hercegovini dostupni besplatno – uz uvjet uplate tzv. „commitment fee-a”, odnosno naknade kojom se potvrđuje predanost programu, od 20 EUR (putem kreditne kartice).
 
Procedura prijave je vrlo jednostavna i brza – sastoji se od nekoliko koraka koje je potrebno ispuniti na stranici: https://connect.ebu.lu/, a detaljne upute za prijavu i informacije o tome kako dobiti pravo na stipendiju putem posebnog koda/kupona, dostupne su na linku: https://share.hsforms.com/1O3DtxwWpTN623Nj-nYoMeg49ci8
 
Rok za prijavu je 13.5.2022. godine, a programi traju od  30.5. 2022. godine, do 4.9.2022. godine (13 tjedana, 1 online webinar tjedno).
 
Za dodatna pitanja, potrebno je kontaktirati: admission.scholarship@ebu.lu.