Infomacija o otvorenom natječaju za mobilnost studenata za THM Sveučilište u Njemačkoj za ljetni semestar akademske 2021./2022.

19.10.2021 - 11:25
Infomacija o otvorenom natječaju za mobilnost studenata za THM Sveučilište u Njemačkoj za ljetni semestar akademske 2021./2022.
 
 
Otvoren je Natječaj Tehničkog sveučilišta primijenjenih znanosti (THM), Njemačka, za studentsku kreditnu i projektnu mobilnost kao i mobilnost za prakse u okviru Erasmus+ KA107 programa za preddiplomski i diplomski studij za ljetni semestar akademske 2021 ./2021. Za naše Sveučilište je odobreno 8 stipendiranih mobilnosti, a područja na koja se Natječaj odnosi su:
Strojarstvo,
Inženjersko računarstvo,
Elektrotehnika
Građevina
Arhitektura
Ekonomija
Rok za podnošenje prijava je uključujući 27. listopada 2021.
Zainteresirani studenti trebaju poslati na email adresu rektorat-ms@surm.ba sljedeću dokumentaciju:
1. Prijavni obrazac (privitak);
2. CV (privitak) ili poveznica na novi obrazac https://europa.eu/europass/eportfolio/screen/profile-wizard7lancmen:
3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
4. Potvrdu o znanju engleskog (min B2) ili njemačkog jezika (min BI);
5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku (za sve studijske godine);
6. Kopija putne isprave
7. Popunjen ugovor o učenju ili ugovor o praksi potpisan od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici, (privitak1) i (privitak2).
Preporuka studentima:
pogledati na stranici Sveučilišta THM
https://www.thm.de/site/international/international-office/thinc.html mogu li pronaći ogovarajuće kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se kao takvi mogli priznati po povratku, ili dogovoriti praksu ili projektnu mobilnost s odgovarajućim odjelom naTHM- u. Kompatibilnost kolegija, odrađivanje prakse ili projektnu mobilnost provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija odnosno studijskih programa na matičnoj ......