Promocija lista SEF

Promocija lista SEF

U ponedjeljak, 13. srpnja 2020. godine održana je promocija 25. broja lista SEF studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Zbog pandemije COVID 19 nismo imali priliku održati svečanu promociju i obilježiti jubilej 25. broja na fakultetu te je promocija održana online putem Google Meet-a. Unatoč tome promocija je protekla u vedrom duhu.

Uredništvo sastavljeno od 17 članova zajedno sa urednikom Robertom Tokićem, zamjenicom Marijom Karlović te članovima Ivom Čarapinom, Nikolom Škobićem, Ivom Šunjić, Marijom Perić, Marijom Šiljeg, Nikolinom Krivić, Mariom Zelićem, Danielom Mišković, Ilirijanom Spaći, Umihanom Mulać, Karlom Njavro, Ninom Kolobarić, Ivaom Trogrlić, Dorotejom Ereš, Klarom Jurič predstavilo je ovogodišnju temu broja, a to je bila Etika u poslovanju.
Na samom početku predstavljanja prisutne je pozdravila voditeljica Marija Karlović koja ih je podsjetila na sva predhodna izdanja časopisa SEF i njegovo trajanje i značenje kroz 18 godina postojanja.
Nakon voditeljice prisutnima se obratio glavni urednik koji se zahvalio svima na sudjelovanju i podršci te prošao kroz sve teme i kategorije koje su pisane u ovogodišnjem broju. Budući da ove godine završava fakultet i da neće nastaviti voditi SEF pozvao je sve studente da se odvaže i priključe uredništvu sljedeće godine te da nastave ići njegovim stopama sa još boljim i novim idejama.
Govor je također održao i predsjednik studentskog zbora Nikola Škobić koji je istakao poruku naslovnice ovogodišnjeg časopisa "Think outside the box" i poručio studentima da trebaju tako razmišljati i uključivati se pored učenja u razne i hvale vrijedne projekte kao što je ovaj.
U ime fakulteta i u svoje osobno ime obratio se prodekan i prvi urednik SEF- a doc.dr.sc. Nikola Papac. Istaknuo je kako je njihova tadašnja ideja kada su pokrenuli SEF bila da studenti uz druženje i upoznavanje steknu i prva radna iskustva te da mu je drago da je taj cilj SEF zadržao do danas i da sklapajući nova prijateljstva i druženjima stvaramo kroz ovih 18 godina iz godine u godinu sve bolji časopis.
Osim navedenih, prisutnima su se obratili i profesor prof.dr.sc Igor Živko i profesorica prof.dr.sc Marija Čutura koji su imali samo riječi hvale za ovo uredništvo.
Na samom kraju smo napravili zajedničku sliku da obilježimo promociju.

Link na arhiv dosadašnjih izdanja lista SEF.

PDF - novi broj lista SEF

PROMOTIVNI VIDEO NOVOG 25. BROJA LISTA SEF