Završnica projekta izbora za najbolji studentski poslovni plan - Poduzetništvo studenata

Završnica projekta izbora za najbolji studentski poslovni plan - Poduzetništvo studenata

U srijedu 22.7.2020. godine održati će se završnica projekta „Poduzetništvo studenata – od ideje do realizacije poduzetničkih projekata“. U završnom dijelu prezentirati će se pet najboljih studentski projekata odabranih od strane stručnog povjerenstva i odabrati će se prva tri mjesta.

Natjecanje za najbolji studentski poslovni plan, realizira se u sklopu kolegija Poduzetništvo i Radionica II. Poziv za prijave na natjecanje bio je otvoren za sve studente Ekonomskog fakulteta u Mostaru i u centru u Vitezu.  Projekt je financiran od strane Federalnog zavoda za zapošljavanje.

Link na javni poziv za prijavu na natječaj: https://bit.ly/3eO5E2P

Finalne prezentacije pet najboljih poslovnih planova održati će se u srijedu, 22.07.2020. godine s početkom u 14h. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, finale natjecanja održati će se online. Link će bit podijeljen na dan natjecanja, pola sata prije početka natjecanja. Link će se dodati u ovom tekstu i na društvenim mrežama Ekonomskog fakulteta. 

Link za pristup finalu: https://meet.google.com/hjn-fmzj-jvn

Povjerenstvo za ocjenu poslovnih planova čine: prof.dr.sc. Zdenko Klepić, prof.dr.sc. Marija Čutura, doc.dr.sc Nikola Papac, Lidija Šunjić, mag., Goran Dodig (Intera TP Mostar) i Boris Lasić (ZT Tehnozaštita d.o.o. Mostar).

Povjerenstvo je ocjenjivalo poslovnu ideju, zatim načine na koje studenti nastoje istražiti tržište i realizirati svoje ideje, kao i načine osiguravanja sredstava za iste. Kod svog ocjenjivanja povjerenstvo je posebno uzelo u obzir trenutno stanje na tržištu i probleme koje susreću poduzetnici pri poslovanju u uvjetima pandemije.

Izlaganja počinju nakon uvodnih riječi nositelja projekta u 14h, a izlagati će sljedećih pet odabranih finalista:

I.            Andrija Cvitković i Zdravko Karlović (Food outlet)

II.           Doroteja Ereš i Sara Kolak (Oslikavanje odjevnih predmeta)

III.          Matea Antonela Vukoja i Leonarda Bošnjak (Aplikacija za dostavu)

IV.          Martina Markić (Njega i briga o starijim osobama)

V.           Marina Ivanković i Darija Soldo (Najam bicikla putem aplikacije)

Konačna rang lista i pobjednik natjecanja odrediti će se nakon završnih prezentacija. Prezentacije traju maksimalno 10 minuta i odvijaju se redoslijedom kako je navedeno.

 

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže te podrže naše finaliste.