Završeni VI. susreti katedri za računovodstvo zemalja regije

Završeni VI. susreti katedri za računovodstvo zemalja regije
Održavanjem okruglog stola, pod naslovom "Potrebe i mogućnosti razvoja programa cjeloživotnog učenja u računovodstvenoj profesiji sukladno Međunarodnim obrazovnim standardima i zahtjevima nacionalnog i EU tržišta", završeni su VI. susreti katedri za računovodstvo zemalja regije. Ovogodišnji VI. susreti održani su od 11. do 13. srpnja 2019. godine na Vlašiću, a činili su ga: interkatedarski skup, znanstveni skup "Stanje i perspektive računovodstvene profesije jugoistočne Europe - znanja i vještine za budućnost", te okrugli stol „Potrebe i mogućnosti razvoja programa cjeloživotnog učenja u računovodstvenoj profesiji sukladno Međunarodnim obrazovnim standardima i zahtjevima nacionalnog i EU tržišta“
 
U VI. susretima katedri za računovodstvo, u organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru sudjelovalo je 40 sudionika iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore te predstavnici profesionalnih računovodstvenih tijela F BiH.
 
Na kraju skupa najavljeni su VII. susreti koji će se opet održati u organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru na istom mjestu 2020 godine.
 

KONAČNA AGENDA VI. SUSRETA KATEDRI ZA RAČUNOVODSTVO ZEMALJA REGIJE