Zahvalnice studentima za promociju Ekonomskog fakulteta 2022./2023.

Zahvalnice studentima za promociju Ekonomskog fakulteta 2022./2023.

Dekan Ekonomskog fakulteta se prigodno zahvalio sudionicima projekta pod nazivom Generation Change/#GenChange

Ured specijalnog predstavnika Evropske unije u BiH (EUSR BiH) pokrenuo je projekt Generation Change / #GenChange, u okviru kojeg je  Ambasador Johann Sattler posjeto državne Univerzitete/Sveučilišta u BiH, te razgovarao sa studentima u formi debate, a na teme koje su od interesa mladih u kontekstu pridruživanja Bosne i Hercegovine Evropskoj uniji.

Dana 15. ožujka 2023. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru posjetili su predstavnici Ureda specijalnog predstavnika Europske unije u BiH na čelu s ambasadorom Johannom Sattlerom u okviru projekta pod nazivom Generation Change/#GenChange gdje je organizira otvorena debata sa studentima.

Događaj je završen pozivom studentima da se umreže i apliciraju za narednu fazu #GenChange projekta te steknu priliku da budu dio pobjedničkog tima.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru na završnom natjecanju predstavljali su

1.LUCIJA ŠIMUNOVIĆ
2.INES STOJIĆ
3.ANA-MARIJA ŠARAC
4.LUKA MARIĆ

Dekan Ekonomskog fakulteta se prigodno zahvalio sudionicima projekta pod nazivom Generation Change/#GenChange kojeg je vodio Ured specijalnog predstavnika Europske unije u BiH na čelu s ambasadorom Johannom Sattlerom.

Pored dodjele diploma (klikni i vidi objavu Svečana promociji studenata u Mostaru) dekan je dodijelio i dekanove nagrade za osmero studenata za ostvareno uspjeh u prethodnoj akademskoj godini (klikni i vidi dobitnike dekanove nagrade za akademsku 2022./2023.).