Uskoro natječaj za studente starijih studijskih godina

Uskoro natječaj za studente starijih studijskih godina
Nove stipendirane cijene smještaja
 
Na temelju odluke Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru raspisan je  natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2021./2022. godinu. Putem ovog natječaja prima se 260 studenata dok natječaj za brucoše putem kojeg se prima 120 studenata, studenti mogu očekivati koncem kolovoza.
 
Natječaj za studente starijih godina biti će otvoren od 21.06.2021. do 23.07.2021. godine a Studentski centar Mostar i ove godine donosi odlične pogodnosti za studente. Prvih 20 studenata za najboljim uspjehom na rang listi imati će priliku dobiti stipendiranu cijenu stanarine zahvaljujući NLB banci Sarajevo.
NLB Banka kroz svoju strategiju afirmiranja mladih kroz obrazovanje stipendira putem ovog natječaja 20 najbolje rangiranih studenata prvih šest (6) mjeseci boravka u Studentskom centru Mostar, čime student koji zadovolji uvijete stipendiranja ne plaća mjesečnu stanarinu u iznosu od 159 KM nego 140 KM. Također, studentima je i ove godine omogućen online način apliciranja.
Studentski centar Sveučilišta u Mostaru unatoč pandemiji i otežanom funkcioniranju kroz ovu akademsku godinu funkcionirao je na vrhunskoj razini pružajući studentima najbolje uvijete boravka i ishrane. Kako bi studenti mogli nesmetano pratiti i online nastavu, Centar je uložio velika financijska sredstva u nadogradnju internetske mreže te osiguranje epidemiološkim mjera i očuvanje zdravlja svojih studenata i djelatnika. 
 Studenti koji zadovolje uvijete natječaja imati će osigurano: tri obroka dnevno sve dane u mjesecu, toplu vodu i grijanje, kablovski i internetski priključak u svakoj sobi te hladnjak i klima uređaj. 
Cjelokupnu formu natječaja, usluge koje centar nudi studentima te način prijave studenti mogu vidjeti na linku https://www.scm.ba/aplikacija/
Sve ostale informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Sektoru za smještaj Sc -a Mostar,pozivom na broj telefona 036/337-203 te putem maila: smjestaj.scm@gmail.com.
 
 
Kontakt: ani.bosnjak@gmail.com, 036/337 204, 063/325 314