Upisi bez razredbenog ispita

Upisi bez razredbenog ispita

Razredbeni postupak i formiranje rang liste pristupnika za upis u statusu redovitog uz potporu Ministarstava, provesti će se na temelju općeg uspjeha na kraju svakog završenog razreda četverogodišnjeg srednjoškolskog obrazovanja i prosjeka ocjena iz predmeta Hrvatski jezik, Matematika i Informatika.

Na Ekonomskom fakultetu NEĆE SE ODRŽATI klasični razredbeni ispit za upis na preddiplomski četverogodišnji studij, u statusu redovitog uz potporu Ministarstava, nego će se vrednovati opći uspjeh iz sva četiri razreda srednje škole te prosjek ocjena iz predmeta Hrvatski jezik, Matematika i Informatika.

Potrebna dokumentacija za prijavu na razredbeni postupak (rang lista): izvadak iz matične knjige rođenih (original ili ovjerena preslika); uvjerenje o prebivalištu (original), originalne svjedodžbe srednje škole ili ovjereni preslik svjedodžbi uz potvrdu fakulteta kojem su predati originali; dokaz o uplati (uplatnica) u iznosu od 50 KM na žiro račun Ekonomskog fakulteta s naznakom za razredbeni postupak.

Pristupnici će dokumentaciju dostavljati osobno u Studentsku službu ili skeniranu na mail Studentske službe (upisi@ef.sum.ba).

Rang lista pristupnika formirati će se i objaviti nakon bodovanja svih valjanih dospjelih prijava do isteka roka za prijavu. Maksimalan broj bodova koji pristupnik može ostvariti je 35.

Ako pristupnik tijekom srednjoškolskog školovanja nije imao u nastavnom planu neki od predmeta, za godinu u kojoj se predmet nije izučavao i ocjenjivao unosit će se vrijednost 0.

 

Svi studenti mogu se upisati izravno u status redovitog uz plaćanja ili izvanrednog.

Prijem dokumentacije je od 6. do 11. srpnja 2020. godine.

Dana 13. srpnja 2020. objaviti će se rang lista prijavljenih studenata.

Upis u prvu godinu studija bit će  od 14. do 24. srpnja 2020. godine.

Svi detalji nalaze se na linku: https://bit.ly/2U8oObQ

Adresa:

 Matice hrvatske bb,
 88000 Mostar
 (klikni za virtualnu šetnju zgradom)

Kontakt:

 ☏ 036/355-100 (centrala) Nazovi!
 ☏ 036/355-101  (studentska služba) Nazovi!
 ☎ 036/355-130 (fax)

 e-mail 1: referada@ef.sum.ba

 e-mail 2: upisi@ef.sum.ba

Društvene mreže:

        Facebook        Instagram        Twitter

Naša lokacija:

Dobro nam došli!

Galerija fotografija - kliknite na galeriju