Tražiš posao, pronađi karijeru! - SUNČANI HVAR

Tražiš posao, pronađi karijeru! - SUNČANI HVAR

Sunčani Hvar vodeća je hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. Predvodnik smo kvalitete i  inovacija u hotelskoj industriji u Hrvatskoj. U svom vlasništvu posjedujemo 10 hotela i 1 autokamp, smještenih u Hvaru, jednoj od najpoželjnijih destinacija na svijetu. Iznimno smo ponosni da smo otvorili i prvi hotel s 5 zvjezdica na otoku Hvaru, Palace Elisabeth, gdje nudimo obilje mogućnost za one koji su željni izazova i usvajanja novih znanja i vještina.

Svoj uspjeh temeljimo na visoko motiviranim i produktivnim ljudskim potencijalima. Kontinuirano ulažemo u edukaciju i osposobljavanje  zaposlenika kroz planove profesionalnog usavršavanja i programe treninga. Svi članovi našeg tima imaju priliku  proširiti mrežu svojih znanja i vještina  u skladu sa vodećim svjetskim trendovima na području hotelskih operacija, Internet marketinga i novih tehnologija u hotelijerstvu.

Svim članovima našeg tima osiguravamo besplatni smještaj i prehranu, vrlo konkurentne plaće i mnoge dodatne pogodnosti.

Imaš li želju za  usavršavanjem, učenjem i razvojem dođi se predstaviti i svoj sezonski posao pretvori u uspješnu dugogodišnju karijeru!

Sunčani Hvar će svoju ponudu radnih mjesta i uvjete rada predstaviti u utorak 10.03.2020. u 11h, u Amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Mostaru.

Jesi li spreman za izazov?