Svečana promocija Ekonomskog fakulteta u Mostaru

Svečana promocija Ekonomskog fakulteta u Mostaru

Dana 7.6.2023. godine održana je promocija diplomanata u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

Ovaj svečani dan za diplomante Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i njihove obitelji započeo je u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru u nazočnosti roditelja, rodbine, prijatelja, kolega studenata i profesora gdje je održana svečana promocija diplomanata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.
Na promociji u Mostaru promovirano je 50 diplomanata, od čega 15 prvostupnika/bachelora ekonomije, 4 stručna prvostupnika/bachelora ekonomije i 31 magistar ekonomije (9 magistara ekonomije sa završenim dvogodišnjim diplomskim studijem i 22 magistar ekonomije sa završenim jednogodišnjim diplomskim studijem).
Na početku promocije diplomantima i njihovim obiteljima obratio se dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Igor Živko. Dekan je svoje obraćanje započeo čestitkom diplomantima i njihovim obiteljima, ali i svima onima koji su bili uz njih na tom putu. Na poseban način istakao je društvenu ulogu ekonomiste u modernom društvu i ekonomiji. Dekan je u svome govoru pozvao sve da ostanu u svojoj domovini te da budu nositelji promjene i napretka svojim znanjem i sposobnostima. Svoje je razmišljanje zaključio pozivom svima da promjenu koju su sami započeli na sebi nastave u društvu i domovini u kojoj žive.  
Cijeli događaj promocije uveličala je svojim divnim glasovima i glazbenim točkama Lucija Zovko.

GALERIJA SLIKA (klikni, pregledaj i preuzmi)