Svečana promocija Ekonomskog fakulteta

Svečana promocija Ekonomskog fakulteta

Dana 11.12.2019. godine u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u nazočnosti roditelja, rodbine, prijatelja, kolega i profesora održana je svečana promocija diplomanata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Kompletna galerija slika

Promovirano je 209 diplomanata, od čega 98 prvostupnika/bachelora ekonomije, 39 stručnih prvostupnika/bachelora ekonomije i 72 magistara ekonomije (11 magistara ekonomije sa završenim dvogodišnjim diplomskim studijem i 61 magistar ekonomije sa završenim jednogodišnjim diplomskim studijem).

Na početku promocije diplomantima se obratila pomoćnica rektora prof.dr.sc. Vesna Kazazić, koja je čestitala diplomantima, njihovim roditeljima i obitelji na ostvarenom uspjehu te istakla kako oni predstavljaju novu generaciju, novu snagu i moć koja će stvarati društvo. Prof. Kazazić se na koncu zahvalila i čestitala i profesorima na uloženom naporu te zajedničkom radu i trudu kroz sve ove godine.

Diplomantima se zatim obratila dekanica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, prof.dr.sc. Mila Gadžić koja je čestitala svim diplomantima i njihovim obiteljima na ovom uspjehu. Dekanica je istakla kako su diplome potvrda zalaganja, sposobnosti i ustrajnosti u ostvarenju jednog od ciljeva na putu vlastite afirmacije. One su dokaz vaših vlastitih htijenja i rada, ali i velike podrške obitelji, prijatelja, kolega i vaših poslodavaca. Prof. Gadžić je također istakla da se Ekonomski fakultet kroz sve ovo vrijeme nastojao diferencirati u odnosu na druge fakultete u okruženju pružajući kvalitetno obrazovanje što potvrđuju mnoge nagrade koje osvajaju njegovi studenti u tijeku studija i poslovni uspjesi nakon završetka studija.

Dekanica je na koncu pozvala sve diplomante da budu nositelji pozitivnih promjena koje su nužne za ekonomski i društveni napredak te da svečanim činom uručenja diploma ne završi njihova suradnja s Fakultetom, nego da se priključe u Alumni klub, Klub poslodavaca te programe cjeloživotnog obrazovanja kao i obrazovanja na drugim, višim ciklusima koji se izvode na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Na kraju svečane promocije, nakon dodijele diploma, dekanica prof.dr.sc. Mila Gadžić dodijelila je nagrade Dekana najboljim studentima Ekonomskog fakulteta za pojedine godine studija.

Kompletna galerija slika (kliknite za pregled svih slika sa promocije)