Sunčani Hvar zapošljava

Sunčani Hvar zapošljava

Jeste li spremni za izazov?

Sunčani Hvar zapošljava 550 sezonaca; garantira minimalna primanja od 1.000 EUR neto u visokoj sezoni!

Sunčani Hvar vodeća je hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. Kao predvodnik kvalitete i inovacija u hotelskoj industriji, u svom vlasništvu ima 10 hotela i 1 autokamp smještenih na najatraktivnijim lokacijama u Hvaru. Od 2019.godine ima i prvi hotel s 5 zvjezdica, Palace Elisabeth, član elitne hotelske asocijacije luksuznih hotela The Leading Hotels of the World. U 2022.godini obnovljena su još dva hotela u samom centru grada Hvara – ekskluzivan boutique hotel Riva od 4 zvjezdice i Beach Bay Hvar, hotel dizajniran po načelima održivog turizma, jedan od prvih takvih u Hrvatskoj, također od 4 zvjezdice.

Jedinstvena prilika za rad pruža se u jednoj od najpoželjnijih destinacija na svijetu otoku Hvaru koji je po drugi put odnio titulu najboljeg otoka u Europi prema uglednom časopisu Condé Nast Traveler. Hvar je otok koji nudi bogatstvo mogućnosti, od jedinstvene gastronomije, prekrasnih plaža i uvala, kristalnog čistog mora do dinamičnog noćnog života.

Sunčani Hvar će u sezoni 2023 zaposliti čak 550 sezonskih kolega, na različitim radnim mjestima od recepcionara, sobarice, čistačice do konobara i kuhara. Garantiramo svakom zaposleniku minimalna primanja u iznosu od 800 EUR neto u pred i post sezoni, a za vrijeme visoke sezone čak 1.000 EUR neto!

Sezonska zapošljavanja provodimo od početka 05.mjeseca, s time da nudimo i kasnije termine početka rada u 06. i 07.mjesecu, koji su posebice prilagođeni studentima i učenicima.

Ono što je posebno prepoznato od strane zaposlenika je uredno radno vrijeme uz plan preraspodjele radnog vremena, slobodan dan tjedno te iskustvo rada u dinamičnoj i internacionalnoj sredini s klijentelom iznimno visoke platežne moći.

Razvoj ljudskih potencijala je oduvijek bio nedjeljiv dio strategijskog plana Društva. Kontinuirano ulažemo u edukaciju i osposobljavanje  zaposlenika kroz planove profesionalnog usavršavanja i programe treninga. Svi članovi našeg tima imaju priliku  proširiti mrežu svojih znanja i vještina  u skladu sa vodećim svjetskim trendovima na području hotelskih operacija, Internet marketinga i novih tehnologija u hotelijerstvu. Navedenim politikama osiguravamo stalne sezonske poslove, te otvaramo mogućnosti stalnog zaposlenja i izgradnje karijere u turizmu“, istaknula je direktorica ljudskih resursa Blaženka Tomičić.

Imate li želju za  usavršavanjem, učenjem i razvojem dođite se predstaviti i svoj sezonski posao pretvoriti u uspješnu dugogodišnju karijeru!

Sunčani Hvar će svoju ponudu radnih mjesta i uvjete rada predstaviti u četvrtak, 16.03.2023. u Amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Mostaru s početkom u 11h.

Svi zainteresirani za posao u Sunčanom Hvaru koji neće biti u mogućnosti doći i predstaviti nam se u navedenom terminu slobodni su obratiti nam se putem maila posao@suncanihvar.com.