Studijski posjet studenata IV godine (smjer Poslovna informatika), prezentacija Sustava CRM tvrtke Avacom Group

Studijski posjet studenata IV godine (smjer Poslovna informatika), prezentacija Sustava CRM tvrtke Avacom Group
U sklopu kolegija UPRAVLJANJE POSLOVNIM DOKUMENTIMA, SOFTVERSKO INŽENJERSTVO I ALGORITMI I STRUKTURE PODATAKA u petak 26.1.2015. upriličen je studijski posjet studenata 4. godine smjera Poslovna informatika sa Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, u prostorijama AvaCom GROUP gdje je studentima prezentiran CRM sustav koji se koristi za potrebe poslovanja ove tvrtke.
Studente je kroz poslovanje tvrtke AvaCom GROUP proveo direktor g. Denis Kalin gdje je objašnjena povijest tvrtke, te su im predstavljeni proizvodi i projekti tvrtke.
Sudionici posjeta su tom prilikom razgledali računalne dvorane AvaCom-a te se upoznali s ostalim resursima kojima tvrtka raspolaže, kao i sa atmosferom u uredima odjela za razvoj softvera.
Na kraju posjeta u zanimljivoj prezentaciji studentima su predstavljene karakteristike, prednosti, mogućnosti i primjeri implementacije sustava CRM u poslovanju poduzeća u praksi.
 
Ovim putem zahvaljujemo vodstvu tvrtke AvaCom Group kao i ostalim koje smo tijekom posjeta upoznali na odvojenom vremenu za naše studente.