Studenti i djelatnici u humanitarnoj akciji

Studenti i djelatnici u humanitarnoj akciji
Studenti i djelatnici Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru zbog izvanredne situacije koja se događa u Bosni i Hercegovini odlučili su brzo reagirati na apele za pomoć i uključiti  se u akciju Crvenog križa i Caritasa te organizirati prikupljanje pomoći unesrećenim građanima na poplavljenim područjima.
Akcija je provođena 19. i 20.5.2014. godine u organizaciji studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, a provedena je u prostorijama Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. U akciji se moglo sudjelovati novčanim i materijalnim prilozima i donacijama. U akciji su sudjelovali svi studenti i djelatnici te je u konačnici prikupljen pun kombi robe, sanitarnih i higijenskih potrepština, alata, hrane i potrepština za djecu. Prikupljeno je predano vrijednim djelatnicima Caritasa Mostar koji će robu sortirati proslijediti ju najpotrebnijima.
Studenti i djelatnici Ekonomskog fakulteta se od srca zahvaljuju svima koji su brzo reagirali i sudjelovali te pozivaju sve da nastave sudjelovati u svim ostalim akcijama pomoći koje traju ili će se naknadno organizirati a na poseban način pozivaju sve da se priključe akcijama Caritasa, Crvenog križa te akciji Studentskog Zbora Sveučilišta u Mostaru.