Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru sudjelovali na „Unija Challenge 2022“

Studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru sudjelovali na „Unija Challenge 2022“

Unija Grupa, međunarodna računovodstvena kuća, organizirala je natjecanje za studente pod nazivom „Unija Challenge 2022“. Natjecanje je organizirano na način da su se studenti mogli prijaviti na jedno od tri ponuđena područja: računovodstvo, savjetovanje i informacijske tehnologije. U okviru ovih područja teme za izradu zadataka su: 

• Vizija računovodstva 2052.

• Market research za potencijalnog investitora

• Cyber Security za male kompanije

Na natjecanju su sudjelovali studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru s temom „Vizija računovodstva 2052.“. Studenti su kroz svoj rad istražili povijest računovodstva, analizirali povezanost računovodstva i tehnologije, te iznijeli viziju računovodstva 2052. godine. Kroz svoju kreativnost i inovativnost ponudili su konceptualno rješenje za viziju računovodstva u 2052. godini.

Tim Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru su činili studenti: Ljubica Kolobarić, Umihana Mulać, Ana-Marija Šarac, Gloria Čepo, Liza Andrić, Nikolina Dujmović, Katarina Kvesić, Ivana Perić, Luka Marić, Ivan Cvitković i Marin Dodig pod mentorstvom asistenata Marka Barbarića i Nikole Škobića.

Čestitke studentima koji su na najbolji način predstavili sebe i Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru.