Studenti Ekonomskog fakulteta na CEO konferenciji u Sarajevu

Studenti Ekonomskog fakulteta na CEO konferenciji u Sarajevu
U sarajevskom Domu mladih 6. i 7. prosinca odvijala se po treći put CEO konferencija na kojoj su studenti iz cijele BiH, ali i drugih gradova imali priliku čuti sjajne govornike koji su podijelili sjajne priče o uspjehu i svom iskustvu. Pored priča o uspjehu, mladi su dobili priliku predstaviti se ponajboljim kompanijama i sudjelovati na različitim radionicama. Dio ove priče bili su i naši studenti, organizatori CEO konferencije u Mostaru. Osim odlične atmosfere i motivirajućih govornika, glavni uspjeh CEO konferencije je druženje mladih iz cijele Bosne i Hercegovine, što će, nadamo se, rezultirati daljnjom suradnjom i dobrim projektima. 
Osim sudjelovanja na konferenciji, naši studenti imali su dovoljno slobodnog vremena za obilazak Sarajeva i njegovih znamenitosti kroz što su dodatno upoznali kulturu i bogatstvo glavnog grada države.
Ovim putem želimo se zahvaliti prije svega organizatorima iz Sarajeva koji su omogućili izvrstan boravak u Sarajevu te fakultetu koji je dodatno potpomogao da naši studenti sudjeluju na jednom ovako velikom događaju. 
 
CEO team Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru