SIK d.o.o. Mostar – novi član Kluba poslodavaca

SIK d.o.o. Mostar – novi član Kluba poslodavaca

Tvrtka SIK d.o.o. Mostar pristupila je Klubu poslodavaca Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

SIK d.o.o. Mostar je osnovan 1995. godine i od tada je prepoznat kao pouzdan partner u proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda koji uglavnom završavaju u zemljama EU.

Od prvih koraka osnutka koji su započeli u maloj radionici, došlo je do značajnog rasta proizvodnje i ukupnog poslovanja. Danas je SIK d.o.o. Mostar na globalnoj razini ozbiljna proizvodna tvrtka koja je uglavnom usmjerena na američko i europsko tržište (EU), a većina proizvodnje usmjerena je na izvoz (99,9%). Mjesečna proizvodnja iznosi preko 450 T.

Od svog osnutka tvrtka je značajno narasla i u broju zaposlenih pa danas ima 220 zaposlenih (uključujući 200 zaposlenika u proizvodnji).

Postojeći proizvodni objekti raspoređeni su na cca. 9.500 m2.

Strategija tvrtke, vizija i ciljevi poslovanja temelje se na vrijednostima: kvalitete, preciznosti inženjeringa, dobroj korisničkoj službi, fleksibilnosti, etici i poslovno-orijentiranoj praksi. Pridržavajući se gore spomenutih vrijednosti tvrtka SIK d.o.o. ima stabilan i zajamčen rast koji cijelu tvrtku vodi na jednu višu razinu.

Svi detalji o tvrtki nalaze se na web stranicama: www.sik.ba

Klub poslodavaca Ekonomskog fakulteta poziva sve studente Ekonomskog fakulteta koji do sada nisu prijavljenu u Klub poslodavaca da se prijave u Klub kako bi se i njihovi podaci dostavili našem novom članu.