Sezonski poslovi - Sunčani Hvar

Sezonski poslovi - Sunčani Hvar

Tražiš posao, pronađi karijeru!

Sunčani Hvar vodeća je hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. Predvodnik smo kvalitete i  inovacija u hotelskoj industriji u Hrvatskoj. U svom vlasništvu posjedujemo 10 hotela i 1 autokamp, smještenih u Hvaru, jednoj od najpoželjnijih destinacija na svijetu. Iznimno smo ponosni da smo otvorili i prvi hotel s 5 zvjezdica na otoku Hvaru, Palace Elisabeth, gdje nudimo obilje mogućnost za one koji su željni izazova i usvajanja novih znanja i vještina.

Svim članovima našeg tima osiguravamo besplatni smještaj i prehranu, vrlo konkurentne plaće i mnoge dodatne pogodnosti.

U sezoni 2022 zaposliti ćemo čak 500 sezonskih kolega, na različitim radnim mjestima od recepcionara, sobarice, čistačice do konobara i kuhara. Garantiramo minimalne plaće od 5.500 HRK neto, a za vrijeme visoke sezone čak 6.500 HRK neto. Sezonska zapošljavanja provodimo od početka 05.mjeseca, s time da nudimo i kasnije termine početka rada u 06. i 07.mjesecu, koji se posebice prilagođeni studentima i učenicima.

Imaš li želju za  usavršavanjem, učenjem i razvojem dođi se predstaviti i svoj sezonski posao pretvori u uspješnu dugogodišnju karijeru!

Sunčani Hvar će svoju ponudu radnih mjesta i uvjete rada predstaviti u petak, 11.03.2022. u Amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Mostaru s početkom u 12h.

Svi zainteresirani za posao u Sunčanom Hvaru koji neće biti u mogućnosti doći i predstaviti nam se u navedenom terminu slobodni su obratiti nam se putem maila posao@suncanihvar.com.

Jesi li spreman za izazov?

#suncanihvar #jedanjeEkonomski #jednojeSveučilište #znanjejemoc #ekonomski