Sezonski poslovi na Sunčanom Hvaru

Sezonski poslovi na Sunčanom Hvaru

Dana 16.3.2023. godine član Kluba poslodavaca, hotelska kompanija Sunčani Hvar na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru predstavila je ponudu sezonskih radnih mjesta i uvjete rada za studente i srednjoškolce.

Sunčani Hvar je vodeća hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. U svom vlasništvu posjeduje deset hotela i jedan auto-kamp.

Predstavnici kompanije Sunčani Hvar su jasno istakli, tražimo motivirane radnike koji su spremni prihvatiti izazov sezonskog posla, koji poznaju engleski jezik te imaju jaku volju za rad i pozitivan stav prema poslu s ciljem napredovanja i građenja vlastite karijere.

Pored studenata promociji sezonskih poslova prisustvovali su učenici Srednje Škole iz Viteza, te učenici Srednje Ekonomske škole, Srednje Turističke škole i Srednje Građevinske škole iz grada Mostara.

Ovo poduzeće studentima nudi čitav niz mogućnosti sezonskog zapošljavanja, uz mogućnost uzimanja u obzir i njihovih studentskih i školskih obveza. Kompanije Sunčani Hvar je i član Kluba poslodavaca Ekonomskog fakultet, a za sve studente Ekonomskog fakulteta osim mogućnosti sezonskog rada, postoji i mogućnost priznavanja obavljene stručne prakse.

Link na pristup galeriji fotografija sa Tjedna otvorenih vrata: (klikni i preuzmi)