Sezonski poslovi na Sunčanom Hvaru

Sezonski poslovi na Sunčanom Hvaru

Dana 10.3.2020. godine član Kluba poslodavaca, hotelska kompanija Sunčani Hvar na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru predstavila je ponudu sezonskih radnih mjesta i uvjete rada za studente.

Sunčani Hvar je vodeća hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. U svom vlasništvu posjeduje deset hotela i jedan auto-kamp.

„Tražimo radnike sa stručnom spremom uz obvezno poznavanje engleskoga jezika, a ključ svega je volja za rad i pozitivan stav prema poslu s ciljem napredovanja i građenja vlastite karijere“, istaknula je Blaženka Tomičić, direktorica ljudskih resursa Sunčanog Hvara.

Studentima nude čitav niz mogućnosti sezonskog zapošljavanja, uz mogućnost uzimanja u obzir i njihovih studentskih obveza. Kompanije Sunčani Hvar je i član Kluba poslodavaca Ekonomskog fakultet, a za sve studente Ekonomskog fakulteta osim mogućnosti sezonskog rada, postoji i mogućnost priznavanja obavljene stručne prakse.

Svi zainteresirani koji nisu prisustvovali prezentaciji, a zanima ih sezonski rad u Sunčanom Hvaru, prijave mogu slati na mail Kluba poslodavaca Ekonomskog fakulteta (klub.poslodavaca@ef.sum.ba) i na mail b.tomicic@suncanihvar.com.