The Right Street - natječaj za stručnu praksu

The Right Street - natječaj za stručnu praksu

The Right Street je međunarodna komunikacijska agencija sa sjedištem u Briselu, a koja surađuje sa korporacijama i institucijama unutar EU-a. S obzirom na ubrzani rast trenutno traže talentirane marketing praktikante koji bi se pridružili njihovom uredu u Mostaru. Više o ovoj agenciji možete pročitati na njihovoj web stranici: https://therightstreet.digital/

U nastavku možete pročitati više o marketing praksi:

  • prijaviti se mogu svi studenti Ekonomskog fakulteta, bez obzira na godinu ili smjer koji studirate;
  • za obavljanje prakse nije potrebno prethodno iskustvo, ali je bitno da vas zanimaju digitalni marketing, društvene mreže, copywriting, upravljanje projektima/project menadžment;
  • prednost imaju studenti koji su u mogućnosti dolaziti u mostarski ured, a sve zbog potrebe za aktivnom suradnjom s mentorima i ostalim kolegama. Uobičajeno radno vrijeme je od 9h do 17h, s tim da djelatnici pola radnog vremena rade od kuće. U slučaju praksi, agencija je fleksibilna na način da se određene dane može u potpunosti raditi od kuće, a student je slobodan pohađati predavanja i ispite uz prethodnu najavu mentoru.
  • praksa je plaćenog karaktera sa mogućnošću zasnivanja radnog odnosa nakon potvrde kvalitete i sposobnosti studenta;
  • student će obavljati različite poslove iz oblasti projektnog menadžmenta, digitalnog marketing poput objava i monitoringa na društvenim mrežama, analize klijenata i online publike, pripreme i razvoj PR kampanja i kampanja na društvenim mrežama.

Ukoliko ste zainteresirani za obavljanje prakse u agenciji The Right Street, onda svoj životopis možete poslati na email dm@therightstreet.digital (Daniela Marić, Head of Operations).