Realizirano III. Studijsko putovanje u Prag i Beč

Realizirano III. Studijsko putovanje u Prag i Beč

Na inicijativu Foruma studenata Ekonomskog fakulteta, od 25. do 30. ožujka održalo se III. po redu Studijsko putovanje, a ovaj put destinacija je bila Prag. Kao i prethodna dva putovanja i ovo je uspješno realizirano.

Studenti su kroz ovo putovanje proširili svoje znanje i iskustvo, posebno posjetom Višoj ekonomskoj školi u Pragu te tvornici piva Staropramen, gdje su mogli vidjeti kako funkcionira jedna ozbiljna tvrtka, posebno na području marketinga i menadžmenta. Sam opis povijesti firme, kao i uvođenje u današnje poslovanje bili su odlična prilika za sve studente da vide kako u praksi funkcionira neko poduzeće.

Pored edukativnog sadržaja, dovoljno je vremena preostalo za posjet raznim znamenitostima, kako u Pragu, tako i u Beču kojeg su studenti posjetili pri povratku, a za noćne sate bio je organiziran i zabavni program.

Ovim putem zahvaljujemo se prije svega Ekonomskom fakultetu koji je dao svoj veliki doprinos kako bi se putovanje moglo realizirati, ali zahvale idu i drugim sponzorima: Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru, Binvest d.o.o. te Red Bull.

ORGANIZATOR
Forum studenata EFMO