Promocija programa stipendija njemačkog gospodarstva za 2020.

Promocija programa stipendija njemačkog gospodarstva za 2020.

Ukoliko ste zainteresirani da iduće ljeto odete na stručnu praksu u Njemačku, pozivamo Vas na prezentaciju Programa praksi njemačkog gospodarstva.
Pored mogućnosti da steknete vrijedno međunarodno i profesionalno iskustvo u nekim od vodećih njemačkih poduzeća, Program Vam pruža kompletnu organizacijsku i administrativnu podršku prije i tijekom prakse, mjesečnu stipendiju kao i pokriće putnih troškova, smještaja i zdravstvenog osiguranja.
Prijaviti se mogu studenti mlađi od 30 godina, upisani najmanje u 5. semestar preddiplomskog studija, studenti diplomskih ili doktorskih studija, kao i oni koji su uspješno završili studij u 2019. Nude se prakse studentima iz različitih tehničkih, prirodoslovnih i društvenih znanosti.
Prijaviti se možete do 11.11.2019., a u ponedjeljak, 21.10.2019. s početkom u 15:15h na Ekonomskom fakultetu u sali 214. možete iz prve ruke čuti sve o načinu prijave i iskustvima s prakse. Više detalja o samom Programu kao i online prijave pronađite na stranici: www.stipendienprogramm.org