Promocija 26. broja lista SEF

Promocija 26. broja lista SEF

Dana 03.11. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održala se promocija 26. izdanja časopisa studenata Ekonomskog fakulteta, SEF.

I ove su godine, unatoč otežanim uvjetima zbog pandemije, studenti vrijedno radili i došli do sjajnih rezultata.

Na promociji su sudjelovali studenti, uredništvo časopisa kao i nastavno osoblje. Na ovom projektu tijekom godine vrijedno je radilo uredništvo u sljedećem sastavu: Ante Marić, Anđela Kožul, Anita Dropuljić, Antonija Škegro, Doroteja Ereš, Ilirjana Spaći, Iris Ćorić, Ivana Skender, Jelena Pehar, Karla Njavro, Ljubica Kolobarić, Marija Kolobarić, Marija Perić, Martina Markić i Nina Kolobarić, na čelu s glavnom urednicom Ivom Trogrlić.

Na samom početku promocije obratila se zamjenica glavne urednice ovogodišnjeg izdanja časopisa i voditeljica promocije, Antonija Škegro i istaknula kako je rad na ovom projektu i ove godine uspješno realiziran, te kako se radi o dugogodišnjem i tradicionalnom projektu Ekonomskog fakulteta.

Nakon toga studentima se obratio i dekan Ekonomskog fakulteta, Igor Živko koji je pohvalio studente za odlične rezultate i ove godine. Istaknuo je važnost studentskih aktivnosti i projekata, naglasio kako se radi o trajnim uspomenama i vrijednostima koje će pravo značenje zapravo imati tek nakon određenog vremena te je pozvao studente da i dalje vrijedno rade i daju svoj doprinos u vannastavnim aktivnostima uz stalnu podršku nastavnog osoblja i samog fakulteta.

Nakon dekana, riječ je dobio i predsjednik Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta, Ante Marić koji je istaknuo kako je sama izrada i rad na ovom projektu i ove godine bio podržan od strane Studentskog zbora, te će se suradnja nastaviti i u budućnosti.

Putem videa se uključio i prethodni urednik časopisa, Robert Tokić koji je čestitao kompletnom uredništvu na novom broju časopisa i pozvao na daljnje sudjelovanje budući da se radi o jednom od najstarijih časopisa na Sveučilištu.

Na samom kraju prisutnima se obratila i glavna urednica ovogodišnjeg izdanja časopisa, Iva Trogrlić. Iva se zahvalila na ukazanoj prilici, potaknula je studente da se i dalje uključuju u rad Studentskog zbora i projekata, posebno u izradi SEF-a koji ostaje kao trag na fakultetu za buduće studente i generacije. „Koliko god u određenim situacijama bilo teško, u trenucima možda i nedostižno, kada se ostvari rezultat sve negativno se odmah zaboravi“ kazala je Iva i podržala studente u nastavku rada i kreiranju sadržaja za sljedeće brojeve časopisa.