Proglašeni su pobjednici natječaja: „Ožujsko i društveno odgovorno poslovanje“

Proglašeni su pobjednici natječaja: „Ožujsko i društveno odgovorno poslovanje“

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru proglašeni su pobjednici natječaja: „Ožujsko i društveno odgovorno poslovanje“, četvrtog po redu Ožujsko studentskog natječaja. Svi studenti pokazali su veliki trud te su napravili jako kvalitetne projekte.

Prema ocjenama žirija, kojeg su činili Stanko Šola i Tino Škutor ispred Ožujskog piva, profesor Zdenko Klepić i asistent Nikola Papac ispred Ekonomskog fakulteta i Ivona Ćorić ispred Foruma studenata Ekonomskog fakulteta, prvo mjesto pripalo je BeerPro Team-u kojeg čine studentice: Maria J. Vučina, Marijana Leventić i Irena Krešić kojima je ujedno pripala nagrada u iznosu od 1.000 KM.. Drugo mjesto osvojila je studentica Ana Ostojić koja je osvojile kao nagradu 600 KM. Zbog veoma jake konkurencija treće mjesto su podijelila dva tima – tim MAM kojeg čine studentice Matea Kožul, Andrea Rotim i Marija Ivanković i tim Pivomislići kojeg čine Antonia Ćosić i Ivana Jonjić. Oba tima su osvojila nagradu u iznosu od 400KM. Pored glavnih nagrada, svi timovi dobili su prigodne pakete pod sponzorstvom Ožujskog piva.
Ovo je već četvrti po redu studentski natječaj koje Ožujsko pivo provodi u suradnji s Ekonomskim fakultetom, a kojeg studenti prepoznaju kao odličan projekt i priliku za iskazivanje svojih potencijala, a ujedno i osvajanje dobrih nagrada. Zahvaljujemo svim prijavljenim na uloženom trudu i izvrsnim radovima.