Prijavi se na šesti PR Challenge!

Prijavi se na šesti PR Challenge!

PR agencija Prime Communications otvorila je prijave za šesto po redu državno studentsko natjecanje u odnosima s javnošću - PR Challenge.

Kao i u prethodnih pet godina, na PR Challenge-u mogu učestvovati ekipe sa svih fakulteta u BiH na kojima se izučavaju odnosi s javnošću i marketing. Prema propozicijama, svaka ekipa mora imati 3-5 članova/studenata. Više o načinu prijavljivanja možete pronaći na linku:

http://prime.ba/prijavi-se-na-pr-challenge/

te detaljnije saznati kako prijaviti svoje ekipe na natjecanje u periodu od 23.10. do 02.11.2017.

Superfinale PR Challenge-a, u kojem će se nadmetati 5 najuspješnijih radova, bit će održano u Sarajevu u prosincu 2017.godine, a žiri će proglasiti pobjednike koji će biti prigodno nagrađeni.

Projektom PR Challenge agencija Prime Communications želi omogućiti studentima stjecanje novog, praktičnog iskustva te proširenje njihovih znanja, kao i promoviranje značaja PR struke.

 

Svi zainteresovani studenti koji žele da primijene svoje teoretsko znanje u praksi i rade sa pravim klijentima i pravim PR strategijama, ili  da se okušaju u izradi iste, prijave mogu izvršiti na stranici:

                                         http://prime.ba/prijavi-se-na-pr-challenge/

Rok za slanje prijava je  23.10.2017. - 02.11.2017. god.

 

**

O PRIME Communications

PRIME Communications je agencija za odnose s javnošću i marketing, sa kancelarijama u Sarajevu i Banjaluci. Osim odnosa s javnošću, koji predstavljaju njihov “core business”, PRIME Communications posjeduje i impresivan portfolio iz oblasti vizuelnih komunikacija, web dizajna, istraživanja tržišta i edukacije.