Pravila za boravak studenata u zgradi Ekonomskog fakulteta

Pravila za boravak studenata u zgradi Ekonomskog fakulteta

Mole se svi studenti Ekonomskog fakulteta da se u cilju zaštite osobnog zdravlja i zaštite zdravlja drugih studenata i djelatnika Ekonomskog fakulteta pridržavaju svih pravila i preporuka Kriznog stožera, kao i preporuke Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Pravila za boravak studenata u zgradi Ekonomskog fakulteta su:

  1. Svi studenti su obvezni u zadanom roku prijaviti izlazak na ispit u ISS-u ili putem klasične plave prijave.
  2. Studenti koji nisu prijavili izlazak na ispit ne mogu pristupiti polaganju ispita.
  3. Studenti su obvezni čekati početak ispita ispred zgrade fakulteta te napustiti zgradu fakulteta odmah nakon završetka ispita kako bi se moglo pristupiti dezinfekciji učionice.
  4. Studenti za pristupanje ispitu trebaju strogo poštovati raspored grupa u kojima će pristupiti pismenom ispitu i vrijeme održavanja pismenog ispita. Raspored i termini grupa biti će oglašeni na web stranici ili u e-učionicama.
  5. Studenti su dužni polaganje ispita čekati ispred zgrade fakulteta, a u učionice mogu pristupiti 10 minuta prije početka ispita nakon što ih se pozove da uđu u zgradu uz poštovanje pravila razmaka.
  6. Strogo se naređuje izbjegavanje svih bliskih kontakata i grupiranja studenata prije i nakon održavanja ispita u zgradi fakulteta.
  7. Svako zadržavanje u hodniku fakulteta strogo se zabranjuje, studenti su dužni nakon završetka ispita ili obveza u Studentskoj službi odmah napustiti zgradu fakulteta.
  8. Studenti su dužni za vrijeme ispita sjediti samo na označenim mjestima u učionici (mjesto sjedenja označeno je na klupi).
  9. Svi studenti obvezno moraju koristiti rukavice i masku. Ukoliko ne budu posjedovali i propisno koristili rukavice i masku neće im biti dopušteno pristupiti ispitu.
  10. Dolazak na konzultacije kod nastavnika studenti trebaju ranije najaviti nastavniku i dogovoriti sve detalje putem e-maila.

Molimo sve studente i nastavnike da se u cilju zaštite osobnog zdravlja i zaštite javnog zdravlja pučanstva, striktno pridržavaju i svih ostalih preporuka Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva i Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije, kao i Zavoda za javno zdravstvo.