Poziv za projekt EU Outreach to Undergraduate Students

Poziv za projekt EU Outreach to Undergraduate Students

Ured specijalnog predstavnika Evropske unije u BiH (EUSR BiH) pokrenuo je projekt Generation Change / #GenChange, u okviru kojeg će Ambasador Johann Sattler posjetiti državne Univerzitete/Sveučilišta u BiH, te razgovarati sa studentima u formi debate, a na teme koje su od interesa mladima u kontekstu pridruživanja Bosne i Hercegovine Evropskoj uniji.

Dana 15. ožujka 2023. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru posjetit će predstavnici Ureda specijalnog predstavnika Europske unije u BiH na čelu s ambasadorom Johannom Sattlerom u okviru projekta pod nazivom Generation Change/#GenChange.

Domaćin debate, ambasador Johann Sattler, će razgovarati sa studentima u obliku debate, a na teme koje su od interesa mladima u kontekstu pridruživanja Bosne i Hercegovine Europskoj uniji. Uz gospodina Ambasadora, debati će se pridružiti mladi stručnjaci i aktivisti koji svojim radom doprinose upravo ovom sektoru i napretku države ka europskim integracijama.

Stoga, pozivamo vas na  sudjelovanje u edukativnoj i interesantnoj debati na temu “Budućnost dekodirana: Nova generacija i digitalni svijet“ te svojim dolaskom i idejama doprinesete poboljšanju statusa mladih u bh. društvu.

Program započinje 15.03.2023. u 14:00 u Amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Na  debati uz studente Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru sudjeluju i studenti Fakulteta informacijskih tehnologija Univerziteta Džemal Bijedić Mostar.

Radujemo se vašem dolasku.

Program događaja preuzmite na linku: (klikni i preuzmi)