POZIV ZA PRIJAVU U KLUB POSLODAVACA

POZIV ZA PRIJAVU U KLUB POSLODAVACA

Mlad si? Nemaš iskustva? Tražiš posao?

Ovo je izvrsna prilika za tebe.

Pozivaju se svi sadašnji i bivši studenti studenti Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru da se učlane u Klub poslodavaca Ekonomskog fakulteta.

Klub poslodavaca je spona koja povezuje studente i poslodavce s ciljem da studentima olakša potragu za prvim zaposlenjem.

Klub poslodavaca okuplja različita poduzeća iz regije koje karakterizira veliki poslovni uspjeh i društveno-odgovoran odnos prema zajednici. Osim velikog poslovnog uspjeha riječ je o poduzećima koja mladim ljudima daju priliku.

Velik broj sadašnjih i bivših studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru je svoju prvu priliku dobilo posredstvom Kluba poslodavaca, te su svoju priliku ugrabili i sada s velikim uspjehom grade svoje poslovne karijere.

Ako si ambiciozan, željan novih znanja i iskustava prijavi se u Klub poslodavaca i započni svoju poslovnu karijeru.

Svi studenti koji se žele prijaviti u Klub poslodavaca Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostar trebaju popuniti  zamolbu i životopis  te ih dostaviti na mail (klub.poslodavaca@ef.sum.ba).

Klub poslodavaca Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru evidentira sve prispjele zamolbe i životopise u jednu jedinstvenu bazu podataka koju dostavlja bez naknade ili bilo kakve druge obveze svim članovima Kluba, potencijalnim poslodavcima.

Svi detalji o dosadašnjim aktivnostima, pravilima rada Kluba poslodavaca te poduzećima članovima Kluba poslodavaca nalaze se na linku: https://ef.sum.ba/hr/klub-poslodavaca

Popis potrebne dokumentacije za sve studente koji se žele učlaniti u Klub poslodavaca Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru:

1.       Zamolba za članstvo (link na propisani obrazac zamolbe)
2.       Životopis (link na propisani životopis)

NAPOMENA: Molimo sve studente koji su bili prijavljeni u prošloj akademskoj godini u Klub poslodavaca, da pošalju ponovo svoju zamolbu i životopis sa ažuriranim podacima.

Klub poslodavaca Ekonomskog fakulteta
Ekonomski fakultet Mostar Sveučilište u Mostaru
Matice hrvatske b.b. Mostar
web.: https://ef.sum.ba/hr/klub-poslodavaca
e-mail: klub.poslodavaca@ef.sum.ba
tel.: + 387 36 355-100
fax.: + 387 36 355-130