Početak nastave u akademskoj 2022./2023. godini

Početak nastave u akademskoj 2022./2023. godini

Nova akademska 2022./2023. godina započela je uvodnim predavanjima u ponedjeljak 3.10.2021. godine na  Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Dana 3.10.2022. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru počela je nova akademska 2022./2023.  godina susretom studenata s dekanom, prodekanima te predstavnicima studentske službe i Studentskog zbora.

Dekan Ekonomskog fakulteta, prof.dr.sc. Igor Živko, zaželio je studentima dobrodošlicu na Ekonomski fakultet. Dekan je iskazao zadovoljstvo što je i ove godine Ekonomski fakultet više od 100 studenata biralo ovu visokoškolsku instituciju kao mjesto svoga akademskog obrazovanja imajući na umu značaj i ulogu ekonomije u životu pojedinca i društva koja je pogotovo naglašena posljednjih godina. Želja je svih uposlenika Ekonomskog fakulteta da obrazujemo ekonomiste svih profila koji će moći odgovoriti zahtjevima tržišta rada i potrebama društvene zajednice. To je moguće ostvariti u sinergiji svih uposlenih na Ekonomskom fakultetu, prije svega nastavnika, ali i samih studenata.

Prodekan i predstavnici studenata i studentske službe dali su im osnovne informacije o funkcioniranju Fakulteta, od ISS sustava, preko rada službi, organizacije nastave i projekata koji su im dostupni.

Studenti su pored ovog imali priliku vidjeti i uvodno obraćanje te pozdravni govor rektora Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Zorana Tomića koji je studentima zaželio dobrodošlicu na Sveučilište u Mostaru te poručio da vjeruju u sebe i svoje snove. Upornim radom, požrtvovnošću i borbom sve je moguće ostvariti naglasio je rektor. Pored rektora studentima se video linkom obratila i predsjednica Studentskog zbora SUM-a Ivana Rašić.

Nastava za starije godine u zimskom semestru akademske 2022./2023. će započeti 10. listopada 2022. godine prema objavljenom rasporedu.