Otvoren novi Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij

Otvoren novi Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij

U petak 27. travnja 2018. godine svečano je otvoren Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Doktorski studij otvorila je dekanica i predsjednica Vijeća poslijediplomskih doktorskih studija prof.dr.sc. Mila Gadžić prigodnim riječima dobrodošlice ukazavši na posebnost trenutka za polaznike jer su donijeli važnu odluku koja dugoročno određuje njihov život, kao i na vrijeme i napor koji trebaju odvojiti tijekom studija u nastojanju da steknu najviše akademsko zvanje. Prof. Gadžić rekla je kako je otvaranje poslijediplomskih doktorskih studija bitan događaj u povijesti fakulteta i istakla zadovoljstvo uspjehom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru da samostalno svojim unutarnjim kapacitetima organizira novi poslijediplomski doktorski studij uz suradnju sa referentnim ekonomskim fakultetima u zemlji i inozemstvu.

Novi doktorski studij nudi mogućnost stjecanja znanja na poslijediplomskim doktorskim studijima u „Ekonomiji“ i „Poslovnoj ekonomiji“. Polaznike su također pozdravili i članovi Vijeća poslijediplomskih doktorskih studija prof.dr.sc. Zora Marijanović i prof.dr.sc. Igor Živko