Otvoren Natječaj Pričom i(li) fotografijom do nagrade 2018

Otvoren Natječaj Pričom i(li) fotografijom do nagrade 2018

Mostarski sajam u suradnji s Društvom hrvatskih književnika Herceg-Bosne, organizira Nagradni natječaj – Pričom i (li) fotografijom do nagrade!

Natječaj je objavljen na web-stranici Mostarskog sajma www.mostar-fair.com i na web-stranici DHK HB www.dhkhb.org i traje od 5. ožujka 2018. do 31. ožujka 2018., a nagrade će biti dodijeljene na Mostarskom sajmu 11. travnja 2018.

Radove slati na e-mail adresu: info.mostarskisajam@gmail.com

 

Uvjeti Natječaja:

 • tema Natječaja je „Mali koraci prema dobrom sutra
 • na Natječaju se može sudjelovati neobjavljenom pričom do jedanaest (11) kartica teksta (do 20 000 znakova) i neobjavljenom fotografijom
 • autori mogu sudjelovati u obje kategorije s po jednim radom (jedna priča i(ili) jedna fotografija)
 • na Natječaju mogu sudjelovati učenici srednjih škola i studenti s prostora HNŽ, HBŽ i ZHŽ
 • priče i fotografije slati isključivo u elektronskoj formi na e-mail adresu info.mostarskisajam@gmail.com; s naznakom Pričom i(li) fotografijom do nagrade!
 • najbolje priče i fotografije, koje će izabrati stručni ocjenjivački sud, bit će 6. travnja 2018. objavljene u medijima i na web-stranici Mostarskog sajma i DHK HB
 • prijavom na Natječaj autori priča i fotografija automatski ustupaju autorsko pravo Mostarskom sajmu da odabrane priče/fotografije budu objavljene.

Nagrade koje možete osvojiti:

 1. Objava rada u Osvitu – časopisu za književnost, kulturu i društvene teme DHK HB, u publikaciji Mostarskog sajma, nastup na Književnom kutku DHK HB u sklopu Mostarskog sajma 2018. g. te novčanu nagradu u iznosu 200 KM .
 2. Objava rada u Osvitu – časopisu za književnost, kulturu i društvene teme DHK HB, u publikaciji Mostarskog sajma, nastup na Književnom kutku DHK HB u sklopu Mostarskog sajma 2018. g. te novčanu nagradu u iznosu od 100 KM.
 3. Canon fotoaparat EOS M10 sponzora ZK Office u suradnji sa Canon , Samostalna izložba fotografija na Mostarskom sajmu gospodarstva 2019., objava fotografije u medijima te u publikaciji Mostarskog sajma i poklon bon za PhotoBook 20x30 sponzora ZK Office
 4. HAMA STAR 61 stativ sponzora ZK Office, objava fotografije u medijima te u publikaciji Mostarskog sajma poklon bon za izradu 100 fotografija sponzora ZK Office

Podijelite Vaše „Male korake prema dobrom sutra“ s nama i osvojite nagradu!

Sretno svima!