Održana promocija diplomanata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

Održana promocija diplomanata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru
 
U amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilista u Mostaru dana 9.6.2016. održana je promocija 88 diplomanata. Diplomantima i njihovim gostima obratili su se prorektor Sveučilista u Mostaru prof.dr.sc. Vlado Majstorović koji je između ostaloga rekao: "Okruženi smo digitalnim dobom, razvojem ekonomije i servisa utemeljenom na znanju, ali jednako tako prate nas strateške i globalne krize koje se dotiču i naših lokalnih zajednica", i dekanica Ekonomskog fakulteta prof.dr.sc. Mila Gadžić: "Danas promoviramo 14 stručnih prvostupnika i 20 prvostupnika ekonomije na trogodišnjem i četverogodišnjem studiju u kojem smo učili kako graditi poduzetničku ekonomiju, kako premostiti prepreke od ideje do realizacije projekta i kako uz mnoga ograničenja doći do dobrog poslovnog rezultata. Naš temeljni cilj bio je osposobiti vas za različite vrste temeljnih poslova u poduzećima.
Danas promoviramo i 54 magistra ekonomije koji su uspješno završili diplomski studij, te se specijilizirali za četiri različite ekonomske discipline: Financije i računovodstvo, Menadžment, Marketing i Poslovnu informatiku", rekla je Gadžić.
 
Riječi zahvale na uručenim diplomama u ime studenata uputila je Suzi Mikulić. Svečanost je završena brojnim čestitkama rodbine i prijatelja studenata koji su nazočili događaju.
 
Čestitamo i sretno!