Odgoda održavanja nastave u centru Vitez

Odgoda održavanja nastave u centru Vitez

Temeljem Naredbe Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i socijalne politike Kantona Središnja Bosna od dana 12.3.2020. godine, obustavlja se nastava u osnovnim, srednjim i visokoškolskim ustanovama Kantona Središnja Bosna u trajanju od 15 dana. 

Nastava na prvom i drugom ciklusu studija Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, dislocirani centar Vitez, odgađa se do daljnjega. Sve informacije o načinu održavanja nastave biti će dostupne na web stranici fakulteta, na društvenim mrežama fakulteta te u Googleovim učionicama pojedine godine.

Molimo sve studente da se u cilju zaštite osobnog zdravlja i zaštite javnog zdravlja pučanstva, striktno pridržavaju svih preporuka Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva i Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i socijalne politike Kantona Središnja Bosna, kao i Zavoda za javno zdravstvo.

Dokument Naredbe Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i socijalne politike Kantona Središnja Bosna nalazi se na sljedećem linku: https://sbk-ksb.gov.ba/hr/novosti/naredba.html